Workshop: schrijven in en met de natuur

Natuur(lijk) schrijven

Schrijven is zo natuurlijk als ademen.

 

Vertoef je graag in de natuur? Voelt buiten zijn als thuiskomen?

Genieten van de geuren, kleuren, beelden en geluiden,… Zacht bewegen. Afstand nemen van de dagelijkse drukte. Vertragen. Inspiratie en rust vinden. Ontdekken wat je nodig hebt.

Dan is Natuur(lijk) schrijven iets voor jou!

Ik coach je vanuit openheid, zachtheid, respect en liefde. De workshops en coachings zijn creatief, diepgaand en speels.

Samen trekken we de natuur in. De omgeving stimuleert je om anders te kijken. De natuurbeelden helpen je verwoorden wat zich binnenin je afspeelt. Je vertoeft niet langer in je hoofd, maar in je lichaam. Daardoor denk je creatiever en is je geest vrijer. In de natuur liggen de verhalen voor het rapen en komt je pen gemakkelijk in beweging.

Je ervaart de verbinding met jezelf én kan persoonlijk groeien. Je leert je wortels kennen en komt zo thuis in jezelf en het leven.

Het gaat om wie je bent en het proces dat je doormaakt. Want woorden geven je je eigenheid en bieden op elk moment een houvast. Je ervaart het plezier van schrijven en bewegen.

Een spontaan proces komt op gang waardoor je je lichter voelt.

Iedereen met een hart voor de natuur kan meedoen, wie al vaker heeft geschreven, maar evengoed wie nog nooit iets (creatiefs) op papier heeft gezet. Je hoeft niet grammaticaal correct of zonder fouten te kunnen schrijven. Het gaat om samen schrijven en zijn, om delen, om het proces.

Verwacht je aan een creatieve, speelse en intense workshop met verrassende schrijfopdrachten.

Weer of geen weer

Een workshop duurt 3 uur.

Hij gaat in principe bij alle weersomstandigheden door. Voorzie dus aangepaste kledij en bij regen iets om je schrijfmateriaal te beschermen.

Tijdens deze workshop wandelen en schrijven we, doen we lichaams- en  systemische oefeningen. We laten ons inspireren door de natuur.

We zetten ons ook neer op een stronk, in het gras,… Als dit voor jou niet lukt, breng dan een draagbaar klapstoeltje of dergelijke mee.

Datums 

O.w.v. de coronamaatregelen mogen we nog geen openluchtactiviteiten in groep organiseren. Daarom zullen de datums later worden meegedeeld.

 

Heb je interesse in een individuele sessie, neem dan contact met me op via veerle.schaltin@wiebelwoorden.be

Locatie

Vrijbroekpark

Ridder Dessainlaan 65

2800 Mechelen

 

De locatie bevindt zich op wandelafstand van het treinstation. Je wagen kan je gratis parkeren in het park of in de omliggende straten.

Voor wie?

Voor als je wil ontdekken wat schrijven in en met de natuur voor je kan betekenen.

  • Je wil je laten inspireren door de natuur,…
  • Je houdt van de natuur,…
  • Je kan tegen een spatje regen of wind,…
  • Je hebt een open kijk,…
  • Je wil bewust in het leven staan,…
  • Je hebt nog nooit geschreven of net wel,…
  • Je houdt ervan anderen te ontmoeten,…

MAX. 10 DEELNEMERS

Interesse in een individuele sessie Natuur(lijk) schrijven?

Schrijf je in voor onze inspiratiebrief, Wiebelkoffer

Je bent aangemeld!