‘Schrijven is meer dan leven. Het is je bewust zijn van het leven.’
Anne Morrow Lindbergh

 

Ik probeer te wennen aan het nieuwe normaal: de mondmaskers, de meter en half afstand, de plastiek schermen in de winkels, de wachtrijen, de bubbels, de online discussies, de angst die in onze maatschappij is geslopen,…
Het kost me veel energie. Het is niet wat ik bij het begin van deze crisis voor ogen had over de mooiere wereld waarnaar we zouden evolueren.

Diep in me weet ik dat deze fase een stap is in de transitie naar die mooiere wereld. Een roep om geduld en vertrouwen. Een uitnodiging om nog dichter bij mijn kern te komen. Het is de noodzakelijke chaos om iets nieuws en beter te creëren. Zoals je eerst door de rommel moet, als je wil verhuizen. Of zoals er ingepakt moet worden, als je op reis gaat. Als de situatie me verlamt, trek ik me op aan deze gedachte. Mijn pen helpt me erbij.

Ik doe wat ik altijd deed: mensen verbinden met zichzelf en anderen, met woorden. Ik ontdekte dat dit ook online heel krachtig is en dat neem ik mee in ons nieuwe aanbod. Naast de Schrijfcafés zijn er voortaan ook online Schrijfcirkels.

Ik werd me nog meer dan voordien bewust van de weldaad van de natuur en start daarom ook met natuur(lijk) schrijven: schrijven in en met de natuur. Het is een manier om niet langer in je hoofd te vertoeven, maar in je lichaam. Daardoor denk je creatiever en is je geest vrijer. Wat in je leeft, vindt zo gemakkelijker de weg naar je papier. Je ervaart een diepe verbinding met jezelf, de natuur en de nieuwe wereld. We starten met individuele sessies.

Deze nieuwigheden ontdek je op onze website. Want ja, die is eindelijk ook online. Ik had het misschien van de daken moeten schreeuwen, maar mijn innerlijk proces, maakte dat hij stilletjes het levenslicht zag.
Ga er zeker eens snuisteren! Maak kennis met ons nieuwe programma en onze nieuwe manier van inschrijven!

Laat een reactie achter via de contactpagina. Elke vijfde reactie wint een gratis individuele sessie Natuur(lijk) schrijven. In het totaal zijn er zo vijf sessies te winnen. (De mensen die al reageerden, tellen we mee, hoor!)

Schrijf je in voor onze inspiratiebrief, Wiebelkoffer

Je bent aangemeld!