Als je iets echt graag wil, moet je het doen.

Wel, iets wat ik echt heel graag doe vanuit mijn diepste binnenste is me verbinden met anderen, luisteren naar hun verhalen, kansen scheppen om die verhalen te delen. Vandaaruit is de idee gegroeid voor de VEERKRACHT-podcast.

Ik praat met prachtige veerkrachtige vrouwen. Zij vertellen je wat veerkracht voor hen betekent, hoe ze met de moeilijkheden in hun leven omgaan, telkens opnieuw de moed vinden om door te gaan, hoe ze ten volle in het leven staan en hoe ze elke dag waardevol maken.
Ze vertellen openhartig en kunnen je inspireren om ook de beste versie van jezelf te zijn en telkens opnieuw veerkracht te ervaren.

De VEERKRACHT-podcast verschijnt vanaf 22 februari. Die week praat ik elke werkdag met een andere vrouw. Hier kan je al even met hen kennismaken:

*Inge Compen, pelgrim, zo vaak als mogelijk is ze onderweg naar Compostela of vertoeft ze in het Atlasgebergte in Marokko.

*Runa Styla, als kind werd ze geadopteerd en ze had in haar leven vele watertjes te doorzwemmen. Ze vindt op alles het antwoord in zichzelf en in de liefde.

*Annemie Jansen, een echt natuurmens, die intens samenleeft met de natuur en het authentieke stukje natuur in zichzelf.

*Elke Du Bin, na de dood van haar dochtertje Harte richtte ze de vzw Prinses Harte op waarmee ze prinsessen- en ridderpakketten maakt om troost en steun te bieden aan zieke kinderen.

*Karen Vanlangendonck, tijdens haar negen jaar durende ziekte ontdekte ze de helende kracht van yoga, nu is ze een (bijna) altijd enthousiaste yogateacher.

Wil je hun verhalen horen? Hou dan zeker onze sociale mediakanalen en deze inspiratiebrief in het oog.

Daar verneem je waar en wanneer het allemaal te beluisteren is.

Na de startweek zal de VEERKRACHT-podcast tweewekelijks verschijnen.

Ben jij of ken jij ook een veerkrachtige vrouw die in aanmerking kan komen voor de VEERKRACHT-podcast? Laat het me dan zeker weten!

Schrijf je in voor onze inspiratiebrief, Wiebelkoffer

Je bent aangemeld!