Verbinding met alles om je heen, begint met verbinding met jezelf.

Nood aan verbinding?

Geen file naar het werk.
Niet naar de kapper, de nagelstyliste, het schoonheidssalon.
Geen familiebezoeken.
Niet naar de sportschool, de avondles, de cinema.
Geen etentjes op restaurant.

Kon jij je een paar maanden geleden voorstellen dat jouw agenda vandaag zo leeg zou zijn?

Wat doe je deze dagen nog wel? Hoe is het om vierentwintig uur op vierentwintig uur met je huisgenoten door te brengen? Heb je ook zoveel nood aan contact met anderen? Aan verbinding?

Ik wel!

Ik merk dat ik meer dan anders op facebook rondhang. Dat ik reageer op berichten die ik anders amper zou lezen. En dat ik ook Whats App en Messenger meer dan gemiddeld gebruik. Om telkens opnieuw tot de conclusie te komen dat deze online contacten toch niet zoveel voldoening geven als ‘in het echt’. Tot ik vanmorgen een online vrouwencirkel bijwoonde. Het was Tamara Lenaerts van She & Company die hem faciliteerde. En dat deed ze met zoveel warmte, zoveel liefde. Er was een fijne energie en een wondermooie verbinding.

Deze ervaring maakt me enthousiaster over het online Schrijfcafé van volgende week. Toen de regering aankondigde dat er niet langer groepsactiviteiten georganiseerd mogen worden, besliste ik meteen dat Schrijfcafé online te laten doorgaan.

Ik zag het als de enige mogelijkheid.Vanbinnen was ik niet helemaal overtuigd dat dat ook werkt. Pas nu besef ik dat het ECHT werkt. Dat het dit is wat ik nu te doen heb. Een online ruimte creëren waar jij het plezier in schrijven kan ontdekken, verbinding met jezelf en anderen mag ervaren én persoonlijk kan groeien. Waar jij samen met anderen het leven ten volle kan nemen zoals het nu is.

Ik had als thema ‘humor’ gekozen. En hoewel ik besef hoe belangrijk humor in deze dagen is, kies ik er toch voor een ander thema aan te snijden. Dat zal ‘verbinding’ zijn. Omdat ik voel dat daar nu zoveel nood aan is.

Merk jij het ook? Vind je het in deze periode moeilijk echte verbinding te ervaren? Doe dan zeker met ons mee.
Je hoeft er geen online expert voor te zijn. Dat ben ik ook niet. Het is zo eenvoudig dat zelfs ik het kan. Na je inschrijving stuur ik je een link door, waar je even voor het Schrijfcafé begint op klikt. Tijdens de sessie schep ik ruimte om te schrijven, te delen, te luisteren, voor verbinding,… net zoals bij elk Schrijfcafé.
Alleen voor je drankje dien je zelf te zorgen.

Datum: woensdag 1 april a.s. van 10.00 u tot 12.00 u

Locatie: op een rustige plek bij je thuis, via Zoom

Thema: verbinding

Jouw investering: Geen € 25 zoals anders, maar € 20. Omdat we dit de eerste keer online doen, krijg je € 5 korting.

Inschrijven via onderstaande button voor zondag 29 maart a.s.
Na deze datum kunnen geen annuleringen meer worden toegestaan. Ben je toch belet dan kan je iemand anders in je plaats laten deelnemen.
Je inschrijving is pas volledig nadat ik je deelnamegeld heb ontvangen.
Max. aantal deelnemers: 8 personen

Schrijf je in voor onze inspiratiebrief, Wiebelkoffer

Je bent aangemeld!