Themadag: schrijven over je leven

Jouw leven,

jouw verhalen

Alles in het leven is een verhaal

dat wacht om geschreven te worden.

M.G. Marsh

 

Schrijven is ‘vertellen op papier’.  Wij mensen zijn vertellers.  Wij kunnen dus allemaal schrijven.  

De verhalen die je over jezelf vertelt, hebben een invloed op hoe je in het leven staat. Terugblikken op onze levensgeschiedenis doen we om sterker vooruit te gaan. Het is een manier om goed voor jezelf te zorgen.

Ik coach je vanuit openheid, zachtheid, respect en liefde. De workshops en coachings zijn creatief, diepgaand en speels.

Een bijzondere ervaring, een onvergetelijke ontmoeting, een te vroeg afscheid, een ziekte, een blije of nare jeugdbelevenis,… ons leven bestaat uit talloze momenten. Deze momenten rijgen zich aaneen tot ons verhaal. Het wacht om neergeschreven te worden.

Tijdens deze themadag laten we je proeven van wat schrijven over je leven met je doet. We duiken in onze herinneringen. Met speelse creatieve opdrachten maken we slapende herinneringen zachtjes wakker. We verklappen je enkele geheimen om deze verhalen zo mooi mogelijk op papier te zetten. Zo voltrekt zich een spontaan proces waarbij je anders gaat kijken naar sommige gebeurtenissen en dingen uit je kindertijd of later in je leven kunnen geheeld worden.

Op het eind van deze dag heb je verschillende korte verhalen uit je leven opgeschreven, die je als je daar zin in hebt, kan verwerken in jouw levensverhaal. Je staat ook steviger, dichter bij jezelf in het leven.

Pure zelfzorg

 

Deze dag is helemaal voor jou!

In een kleine groep schrijven en delen we onze verhalen. Ook energetische oefeningen komen aan bod. Zo ontstaat een diepe verbinding met jezelf en de anderen. Bij goed weer trekken we even het park in.

Deze manier van schrijven is helend. Het is pure zelfzorg.

Datum

14 augustus 2020

van 10.00 u tot 17.00 u.

 

 

Locatie

 

Huis Chakana

Mechelsebaan 17

2570 Duffel

De locatie bevindt zich op wandelafstand van het treinstation van Duffel. Je wagen kan je vlakbij gratis parkeren.

 

Voor wie?

Voor als je zin hebt om in de verhalen van je leven te duiken.

  • Je weet niet waar te beginnen met schrijven,…
  • Je vindt geen inspiratie,…
  • Je hebt nog nooit geschreven of net wel,…
  • Je hebt een open kijk,…
  • Je wil bewust in het leven staan,…
  • Je bent bereid op een nieuwe manier naar je verhalen te kijken,…
  • Je houdt ervan anderen te ontmoeten,…

MAX. 10 DEELNEMERS

Herinneringen zijn ontmoetingen, dat was voor mij het verrassende van deze dag. Hoe we door onze zintuigen te prikkelen o.a. met geuren die aan vroeger deden denken, bij een slapende herinnering uitkwamen en hoe die terug begon te leven,… Ontroerende momenten van herkenning.

Lin Bertels

Veerle maakt ruimte  ruimte voor zowel schrijven als delen.  Alles gebeurt op een veilige en verbonden manier. Ik ontdekte fijne dingen over mijn kindertijd waar ik lang niet bij had stilgestaan. Het was helend om daarover te schrijven en het gaf me een warm gevoel.

Karen Vanlangendonck

Wil je erbij zijn?

Jouw investering: € 120.

Hierin zijn een lunch, warme dranken, en water inbegrepen.

 

Na 1 augustus kunnen geen annuleringen meer aanvaard worden. Ben je toch belet, dan kan je altijd iemand in je plaats laten deelnemen.

Schrijf je in voor onze inspiratiebrief, Wiebelkoffer

Je bent aangemeld!