In het kader van de Warmste Week nodigen we je uit om mee te doen aan ons project “De Warmste Brief”. 

Wat houdt het in? Je schrijft vanuit jouw warme hart een brief om zo licht te brengen bij twee andere personen. Wij reiken je een invulbrief aan die je kan vervolledigen. Je kan het simpel & kort houden of poëtisch & uitgebreid maken. Woorden kunnen zulke mooie boodschappen brengen, ook als je het heel eenvoudig houdt. Voeg daar de puurheid van een handgeschreven brief of wenskaart aan toe, en je hebt een heel authentieke gift. Voel of je er nog een symbool of kleine tekening aan wil toevoegen, maak het zo kleurrijk als je zelf wil.

Wie ontvangt de brieven? Eén brief is voor een andere briefschrijver die meedoet aan dit project. Dat betekent dat jij zelf ook een brief krijgt. Leuk hè? De tweede persoon is een bewoner van een woonzorgcentrum in Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Sint-Katelijne-Waver of Putte. Wij zorgen dat alles bij de juiste mensen terechtkomt. Wanneer je meerdere harten wil verwarmen kan je uiteraard nog extra brieven schrijven naar mensen uit je eigen omgeving, met de inspiratie van onze invulbrief. Dat laten we helemaal aan jou over.

Hoe gaat het in zijn werk? Je klikt op deze link om deel te nemen aan dit project. Als antwoord krijg je van ons de invulbrief per mail toegestuurd (check je spam). Dan schrijf je twee brieven en bezorgt ze ons per post. Je mag ze sturen naar Prana Yoga Studio, Dorp 37, 2861 OLV Waver. In je enveloppe steek je de brief voor de andere briefschrijver van dit project in een andere enveloppe mét postzegel. Wij schrijven het adres van de ontvanger er later op. Je tweede brief steek je los mee in de oorspronkelijke enveloppe. Wij bezorgen deze aan een lieve woonzorgcentrum-bewoner.

Onderaan je brief kan je je naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres toevoegen, zodat de ontvangers je kunnen contacteren indien ze dat zelf wensen.  Maar dat hoeft niet. Je mag je brieven evengoed anoniem schrijven.

Deadline? Je schrijft per mail in vòòr 17 december en bezorgt ons je brief ten laatste op 20 december. Hou rekening met het feit dat je brief twee à drie dagen onderweg kan zijn met de post in deze drukke periode.

Dit is een initiatief van de samenwerking tussen Karen van de Prana Yoga Studio en mezelf.

Karen is al enkele jaren mijn yogateacher. Momenteel heeft ze een gevarieerd online aanbod. Ze is ook een bekende in ons Schrijfcafé. Lees hier meer.

Schrijf je in voor onze inspiratiebrief, Wiebelkoffer

Je bent aangemeld!