Ontdek ons najaarsprogramma

Hoe heerlijk vakantie ook is, telkens weer kijk ik uit naar september. Het is de maand waarin alles opnieuw in de plooi lijkt te vallen. De kinderen zijn terug naar school. Sportclubs en andere verenigingen draaien weer op volle toeren. En het gros van je collega’s is opnieuw op post. Het leven krijgt weer zijn gewone structuur en dat kan voor rust zorgen.

En september is de maand waarin ons najaarsprogramma start!!!
Het staat weer bol van activiteiten die je ondersteunen bij je persoonlijke groei. Ze helpen ze je aarden en brengen wat in je leeft naar boven. Ik coach je met openheid, zachtheid en liefde op een speelse en diepgaande manier. Deelnemen aan een WiebelWoorden-activiteit is een pure zelfzorg.

Gun jezelf een cadeau en kom het ervaren!

Schrijven in de herfstnatuur

Op 21 september, als de herfst zijn intrede doet, trekken we samen de natuur in. Het wordt een dag in verbinding met onszelf, de natuur en de groep. Je mag je aan speelse opdrachten verwachten die verhalen en de inspiratie doen opborrelen. Je zal verrast zijn van wat er uit je pen komt. Je ontdekt nieuwe facetten van jezelf.

We genieten van de geuren, kleuren, geluiden en beelden, en laten ons inspireren door de rust van de natuur. We schrijven in en met de natuur. De omgeving stimuleert je om anders te kijken. De natuurbeelden helpen je verwoorden wat zich binnenin je afspeelt. Je vertoeft niet langer  in je hoofd , maar in je lichaam. Daardoor denk je creatiever en is je geest vrijer. In de natuur liggen de verhalen voor het rapen en komt je pen gemakkelijk in beweging. Verwacht je aan een creatieve, speelse en intense dag met verrassende schrijfopdrachten.

Mét heerlijke picknick!!!

Datum: vrijdag 21 september 2018
Van 10.00 u tot 16.00 u
Locatie: Vrijbroekpark, Ridder Dessainlaan 55, 2800 Mechelen

Mijn moeder en ik

Tom Lanoye, Adriaan Van Dis, Diane Broeckhoven,… alle schreven ze over hun moeder. En dat is niet toevallig. De relatie met je moeder is vaak getekend door zowel liefde als pijn. Ze houdt ons een spiegel voor en leert ons zo meer over onszelf. In deze cursus verkennen we de relatie met onze moeder. We schrijven over onze ervaringen en herinneringen, over onze eigen belevingWe maken een balans op om sterker verder te gaan. Het resultaat is een portret op papier van de relatie met je moeder.

Datums: 28 september, 5, 12 en 19 oktober, 9 en 16 november 2018

Telkens van 10.00 u tot 12.30 u.

Locatie: Zindering,  een plek met een verhaal. Heerlijk die bijzondere verhalenenergie te mogen voelen!
Vriezenbroek 1, 1982 Weerde (Zemst), op 400 m van treinstation (Hofstade), gratis parkeergelegenheid

 

Schrijfcafé

zoveel meer dan schrijven

In het Schrijfcafé ontdek je aan de hand van telkens een ander thema wat in je leeft
Het is een plek waar je verbinding met jezelf ervaart én persoonlijk kan groeien. Je leert je wortels kennen en komt zo thuis in jezelf en het leven.
Het gaat om wie je bent en het proces dat je doormaakt. Want woorden geven je je eigenheid en bieden op elk moment een houvast.
Je ontdekt het plezier van schrijven. Ik coach je vanuit openheid, zachtheid, respect en liefde.
Met eenvoudige speelse opdrachten zorg ik ervoor dat je pen als vanzelf in beweging komt. De oefeningen stimuleren je creativiteit. Ze brengen een spontaan proces op gang waardoor je lichter buiten gaat.

Elke tweede woensdag van de maand.

Eerstvolgende datum: woensdag 12 september a.s. om 10.00 u in Bar Marie te Mechelen
Thema september: veerkracht
Inschrijven via mail voor zondag  9 september a.s.
Na deze datum kunnen geen annuleringen meer worden toegestaan. Ben je toch belet dan kan je iemand anders in je plaats laten deelnemen.

Inschrijven via veerle.schaltin@wiebelwoorden.be

Van harte welkom!

FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *